سرآشپز

نام غذا: کیک ساندویچ

مواد لازم: ژامبون ۶ ورق، خیار شور۱ عدد، فلفل دلمه ای ۱ عدد، گوجه فرنگی ۱ عدد، جعفری خرد شده ۲ قاشق غذا خوری، خامه ۲۰۰ گرم، سس مایونز ۵ قاشق غذا خوری، نان تست برش نخورده ۱ عدد

طرز تهیه: ابتدا خیارشور و گوجه فرنگی را به صورت ورقه ای خرد کرده و فلفل دلمه ای را خلال می کنیم. خامه و سس مایونز را خوب با هم مخلوط می کنیم تا سس صاف و یک دست شود. دور تا دور نان را بریده و قسمت سفید نان را از طول ۵ قسمت می کنیم. سپس هر دو طرف نان ها را به سس آغشته می کنیم. سپس کف ظرف یک قسمت از نان را گذاشته و به دلخواه از مواد چیده و نان دیگر را روی آن می گذاریم. به همین ترتیب ادامه می دهیم. نان آخر را گذاشته و با دست کمی فشار می دهیم تا به هم بچسبند. دور تا دور کیک را سس مالیده و تزیین می کنیم.

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا