سرآشپز
نام غذا: رولت مرغ
مواد لازم: مرغ ۵۰۰ گرم، پیاز۲ عدد، سیر ۳ حبه، فلفل دلمه ای خرد شده به مقدار لازم، جعفری خرد شده به مقدار لازم، هویج نازک به مقدار لازم، تخم مرغ ۱ عدد، رب گوجه فرنگی به مقدار لازم، زرشک به مقدار لازم، سبزی خشک به مقدار لازم، آرد سوخاری ۲ قاشق غذا خوری، زعفران و زردچوبه به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا مرغ را چرخ می کنیم. یک عدد پیاز و سیرها را رنده کرده و کمی آب پیاز را می گیریم. پوست هویج ها را گرفته و می پزیم. مرغ، پیاز، سیر، تخم مرغ، آرد سوخاری، سبزی خشک، زعفران، زردچوبه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم. روکش غذا را روی سطح کار پهن کرده و آرد سوخاری می پاشیم. سپس مایه مرغ را با وردنه روی آن باز می کنیم. بعد ازیک طرف به صورت طولی هویج ها را چیده و فلفل دلمه ای، جعفری و زرشک را روی آن پخش می کنیم. سپس از طرف هویج ها به کمک روکش غذا رول کرده و کاملا به آرد سوخاری آغشته می کنیم. رولت را در روغن سرخ می کنیم. باقی پیاز را خرد کرده و تفت می دهیم. یک عدد هویج را حلقه حلقه کرده و همراه پیاز،فلفل دلمه ای و رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل تفت داده و مقداری آب اضافه می کنیم. سپس رولت مرغ را در آن قرار داده و وقتی سس غلیظ شد و رولت پخت از روی حرارت بر می داریم. رولت را در ظرف مورد نظر قرار داده و برش می زنیم. با مقداری جعفری و گوجه فرنگی تزیین کرده و همراه سس رولت سرو می کنیم.
الناز اشراقی