سرآشپز
نام غذا: پودینگ موز و تخم شربتی
مواد لازم: موز ۱ عدد، تخم شربتی ۲ قاشق غذا خوری، شیر یک چهارم پیمانه، عسل به مقدار لازم،عصاره وانیل کمی
طرز تهیه: ابتدا موز و شیر را درمخلوط کن ریخته و خوب مخلوط می کنیم. سپس تخم شربتی، وانیل و عسل را افزوده و هم می زنیم. پودینگ را در ظرف های مورد نظر ریخته و روی آنها را می پوشانیم. به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار داده و پس از آن آماده سرو است.
* موز باید کاملا رسیده باشد.
* می توانیم از شیر نارگیل یا بادام به جای شیر استفاده کنیم.
الناز اشراقی