سرآشپز

نام غذا: کیک پیتزا

مواد لازم: آرد یک و نیم پیمانه، بیکینگ پودر ۱ قاشق سوپ خوری، روغن مایع یک چهارم پیمانه، تخم مرغ ۲ عدد، ماست خامه ای یک دوم پیمانه، پنیر پیتزا رنده شده یک دوم پیمانه، سوسیس خرد شده به مقدار لازم، کالباس خرد شده به مقدار لازم، فلفل دلمه ای خرد شده یک دوم پیمانه، گوجه فرنگی خرد شده یک دوم پیمانه، قارچ خرد شده یک دوم پیمانه، ذرت یک دوم پیمانه، جعفری خرد شده ۱ قاشق سوپ خوری، گشنیز خرد شده ۱ قاشق سوپ خوری، آویشن به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ و روغن را با هم می زنیم. بیکینگ پودر را با ماست مخلوط کرده و پس از ۲ دقیقه که پف کرد به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم. سپس آرد را در دو مرحله ریخته و هم می زنیم. بعد سوسیس، کالباس، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، قارچ، ذرت، جعفری و گشنیز را افزوده و خوب مخلوط می کنیم. قالب مورد نظر را چرب کرده و آرد می پاشیم. سپس دو سوم قالب را از مایه پر کرده و در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد و به مدت ۳۰ دقیقه قرار می دهیم. در ۵ دقیقه آخر مقداری پنیر و آویشن روی مواد اضافه کرده و زمانی که روی آن طلایی شد از فر خارج می کنیم. کیک را با سس گوجه فرنگی و جعفری تزیین می کنیم.

* می توانیم به جای روغن مایع از کره استفاده کنیم.

* می توانیم از مایه ماکارونی نیز استفاده کنیم.

 

الناز اشراقی

 

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا