سرآشپز
نام غذا: پاکوره
مواد لازم: تره خرد شده ۱ فنجان، تخم مرغ ۲ عدد، آب ولرم ۱ استکان، آرد نخود خام ۲۰۰ گرم، زعفران ۱ قاشق غذا خوری، پودر فلفل قرمز یک دوم قاشق چای خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا آرد و آب را با هم کاملا مخلوط کرده و تره و زعفران را اضافه می کنیم. سپس تخم مرغ، فلفل قرمز، نمک و فلفل را افزوده و خوب هم می زنیم تا صاف و یکدست شود. سپس از مایه به اندازه یک قاشق غذا خوری در روغن داغ ریخته و هر دو طرف آن را سرخ می کنیم. پاکوره ها را در ظرف مورد نظر چیده و همراه سس گوجه فرنگی سرو می کنیم.
* می توانیم بسته به ذائقه از ادویه های دیگر استفاده کنیم.
الناز اشراقی