سرآشپز

نام غذا: آش انار

مواد لازم: آب انار ترش ۳ پیمانه، آب گوشت ۸ پیمانه، دانه انار به مقدار لازم، سبزی آش ۳۰۰ گرم، پیاز داغ ۵ قاشق غذا خوری، برنج یک دوم پیمانه، بلغور یک دوم پیمانه، لوبیا قرمز ۱ پیمانه، عدس یک دوم پیمانه، زردچوبه ۱ قاشق چای خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا لوبیا و عدس را ۲۴ ساعت و بلغور را ۱۲ ساعت خیس کرده و آبشان را چند بار عوض می کنیم. برنج را به مدت ۳ ساعت خیس کرده و آبکش می کنیم. لوبیا را به مدت ۳ ساعت پخته و ۱ ساعت آخر عدس را اضافه می کنیم. در ظرفی دیگر برنج، بلغور را در نصف آب گوشت می پزیم. سپس لوبیا، عدس، برنج و بلغور را در مخلوط کن ریخته یا با گوشت کوب برقی پوره می کنیم. بعد آب انار، باقی آب گوشت، سبزی، نصف پیاز داغ، زردچوبه، نمک و فلفل را به مواد له شده اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. بعد از یک ساعت که کاملا جا افتاد از روی حرارت برداشته و در ظرف مورد نظر می ریزیم. آش را با باقی پیاز داغ و دانه های انار تزیین کرده و سرو می کنیم.

* حین پخت اگر نیاز به آب بود ۲ الی ۳ پیمانه اضافه می کنیم.

* سبزی آش شامل تره، جعفری، گشنیز و نعناع می باشد.

* می توانیم از آب به جای آب گوشت استفاده کنیم.

 

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا