سرآشپز
نام غذا: ریزه کوفته
مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم، پیاز ۲ عدد، گوجه فرنگی ۲ عدد، رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری، تخم مرغ ۱ عدد، آرد نخودچی به مقدار لازم، زردچوبه به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا یک عدد پیاز را رنده ریز کرده و آب آن را می گیریم. سپس گوشت، پیاز، تخم مرغ، زردچوبه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و ورز می دهیم. ۱ قاشق غذا خوری آرد را کم کم افزوده و ورز می دهیم. سپس گوشت را به صورت کوفته های ریز در آورده و در روغن داغ سرخ می کنیم.
گوجه فرنگی ها و باقی پیاز را ریز خرد کرده و پیاز را تفت می دهیم. وقتی نرم شد رب گوجه فرنگی را ریخته و تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد. بعد گوجه فرنگی، یک لیوان آب، نمک و فلفل را اضافه کرده و صبر می کنیم به جوش آید. سپس ریزه کوفته ها را در سس چیده و با حرارت ملایم می پزیم تا سس غلیظ شده و جا بیفتد. ریزه کوفته ها را در ظرف مورد نظر ریخته و همراه نان یا پلو سرو می کنیم.
* به اندازه ای آرد اضافه می کنیم که زیاد شل یا سفت نشود.
* اگر مایه گوشت سفت شد مقداری آب ولرم می ریزیم تا به غلظت ماست برسد.
الناز اشراقی