سرآشپز

نام غذا: آبگوشت بامیه

مواد لازم: گوشت گوسفند ۴۰۰ گرم، بامیه ۴۰۰ گرم، پیاز ۲ عدد، گوجه فرنگی۳ عدد، رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری، زردچوبه به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا گوشت را خرده کرده و همراه پیاز خرد شده تفت می دهیم. سپس زردچوبه و مقداری آب افزوده و با حرارت ملایم می پزیم. وقتی گوشت نیم پز شد بامیه، گوجه فرنگی رنده شده، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل را اضافه کرده و با هم می پزیم. وقتی آبگوشت کاملا پخت و جا افتاد همراه نان سرو می کنیم.

* می توانیم سیب زمینی و ادویه نیز اضافه کنیم.

الناز اشراقی

 

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا