سرآشپز

نام غذا: ماقوت

مواد لازم: نشاسته گل ۲ قاشق غذا خوری، شکر یک سوم لیوان، آب ۲ لیوان، گلاب یک چهارم لیوان، زعفران به مقدار لازم، خلال بادام ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه: ابتدا آب را روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید. نشاسته را در نصف لیوان آب سرد حل می کنیم. سپس نشاسته را کم کم به آب جوش اضافه کرده و هم می زنیم. اجازه می دهیم نشاسته به جوش آید و ۱ دقیقه بجوشد. زعفران را در ۲ قاشق آب حل کرده و همراه شکر به مواد اضافه می کنیم. به هم زدن ادامه می دهیم تا شکر حل شود. در آخر گلاب را ریخته و از روی حرارت بر می داریم. سپس خلال بادام را افزوده و بعد ۲ دقیقه در ظرف های سرو ریخته و در جای خنک قرار می دهیم تا سرد شود.

* ماقوت بهتراست بیرون از یخچال سرد شود.

* ماقوت خوب مثل ژله شفاف است و قوامش هم خیلی سفت و قابل برش خوردن نیست.

* می توانیم همه مواد را یک جا در ظرف ریخته و بپزیم که در این صورت دسر شفاف نخواهد شد.

* ماقوت یک دسر محلی یزد است.

 

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا