سرآشپز

 

نام غذا: مکش

مواد لازم: برنج ۴ پیمانه، پیاز بزرگ ۱ عدد، پیاز ریز ۲۰ عدد، کشمش پلویی ۱ پیمانه، آلو بخارا ۱ پیمانه، روغن ۴ قاشق سوپ خوری، زردچوبه ۳ قاشق سوپ خوری، نمک به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا پیاز بزرگ را نگینی خرد کرده و با کمی زردچوبه تفت می دهیم. برنج را همراه مقداری آب پخته وصبر می کنیم تا به جوش آید. سپس پیاز سرخ شده، زردچوبه و نمک را افزوده و خوب مخلوط می کنیم تا برنج طلائی شود. حرارت را کم کرده و صبر می کنیم تا آب برنج کشیده شود. بعد وسط برنج را گود کرده و پیازهای کوچک پوست گرفته شده را می ریزیم. آلو و کشمش را شسته و هر کدام را گوشه ای ریخته و برنج را دم می کنیم.

* مکش غذای محلی شهر ایلام است.

 

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا