سرآشپز
نام غذا: سالاد سیب زمینی
مواد لازم: سیب زمینی ۶ عدد، لوبیا چیتی ۱ پیمانه، نخود فرنگی یک دوم پیمانه، هویج خرد شده یک دوم پیمانه، ذرت یک دوم پیمانه، خیارشور ۱۰ عدد، شوید خرد شده ۲ قاشق غذا خوری، ماست ۴ قاشق غذا خوری، سس مایونز ۲ قاشق غذا خوری، آب لیمو ۱ قاشق غذا خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی ها را پخته و نگینی خرد می کنیم. هویج، لوبیا چیتی، نخود فرنگی و ذرت را پخته و خیار شور را نگینی خرد می کنیم. سپس همه مواد را با هم مخلوط کرده و حداقل ۱ ساعت در یخچال قرار می دهیم.
* می توانیم از مرغ و پیازچه خرد شده استفاده کنیم.
* سبزیجات را تا حدی می پزیم که له نشوند.
* سالاد هر چه زمان بیشتری در یخچال بماند خوشمزه تر خواهد شد.
الناز اشراقی