سرآشپز
نام غذا: آش آبلیمو
مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم، برنج ۲۰۰ گرم، لپه ۳ قاشق غذا خوری، پیاز ۴ عدد، سبزی آش ۱ کیلو گرم، آبلیمو به مقدار لازم، آب ۵ لیوان، مارچوبه ۲ قاشق غذا خوری، شکر به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا ۲ عدد پیاز را خرد کرده و سرخ می کنیم. سپس آب، لپه، نمک و فلفل را افزوده و به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم می پزیم. بعد برنج را شسته و اضافه می کنیم. دو پیاز باقی مانده را رنده کرده و به گوشت اضافه می کنیم. گوشت را خوب ورز داده و به شکل گلوله های کوچک در می آوریم. بعد از ۲۰ دقیقه که برنج کمی پخت و لعاب انداخت گلوله های گوشت و سبزی خرد شده را می ریزیم. پس از ۱۵ الی ۲۰ دقیقه آب لیمو، شکر و مارچوبه را افزوده و خوب هم می زنیم. وقتی آش پخت و خوب جا افتاد در ظرف مورد نظر ریخته و با پیاز داغ و نعناع داغ تزیین می کنیم.
* سبزی آش شامل نعناع، گشنیز، جعفری و پیازچه می باشد.
الناز اشراقی