سرآشپز

نام غذا: خوراک عدس و کوفته ریزه

مواد لازم: عدس ۳ پیمانه، گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم، سیب زمینی ۲ عدد، پیاز ۲ عدد، رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذا خوری، آب گوشت ۱ لیوان، سبزی خشک معطر ۳ قاشق غذا خوری، زرد چوبه به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا عدس را نیم ساعت می گذاریم خیس بخورد. یک پیاز کوچک را رنده کرده و همراه سبزی خشک، نمک و فلفل به گوشت اضافه می کنیم. بعد از خوب ورز دادن کوفته های ریز درست می کنیم. پیاز ها را خلالی خرد کرده و در روغن زیتون تفت می دهیم. وقتی پیاز نرم شد زرد چوبه، رب گوجه فرنگی، عدس آبکش شده و آب گوشت را افزوده و در ظرف را می گذاریم. وقتی به جوش آمد در ظرف را برداشته و حرارت را کم می کنیم. سیب زمینی ها را مکعبی خرد کرده و سرخ می کنیم. همچنین کوفته ریزه ها را سرخ کرده و همراه سیب زمینی به مواد اضافه می کنیم. زمانی که عدس پخت و مقدار کمی از آب خوراک باقی ماند غذا آماده است. در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن نعناع و پیاز داغ می ریزیم.

* می توانیم سیب زمینی و کوفته ها را سرخ نکنیم.

 

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا