سرآشپز
نام غذا: توپک پنیری کدو
مواد لازم: کدو ۴ عدد، پیاز ۱عدد، سیر ۲ حبه، گشنیز خرد شده ۲ قاشق سوپ خوری، تخم مرغ ۲ عدد، پنیر پارمیزان ۲ قاشق غذا خوری، پنیر پیتزا به مقدار لازم، پودر سوخاری به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا پیاز را ریز خرد کرده و تفت می دهیم. سیر را رنده کرده و همراه پیاز تفت می دهیم. کدوها را رنده کرده و آب آن را می گیریم. سپس پیاز و سیر تفت داده شده، گشنیز، تخم مرغ، پنیر پارمیزان، نمک و فلفل را افزوده و کاملا مخلوط می کنیم. در آخر آرد سوخاری را به اندازه ای اضافه می کنیم که مایه قابل شکل دادن شود. سپس مقداری از مایه را برداشته و وسط آن پنیر پیتزا می گذاریم. بعد روی آن را پوشانده و به شکل توپ در می آوریم. توپک ها را در روغن داغ سرخ کرده و سرو می کنیم.
* می توانیم از پنیر پیتزای رنده شده یا تکه شده استفاده کنیم.
* می توانیم از ادویه های مختلف بسته به ذائقه استفاده کنیم.
الناز اشراقی