سرآشپز

نام غذا: سوتی پلو

مواد لازم: برنج ۴ پیمانه، شیر ۶ پیمانه، ماهی به مقدار لازم، کره به مقدار لازم، پودر زعفران ۱ قاشق چای خوری، آرد به مقدار لازم، نمک به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا برنج را شسته و همراه شیر، کره، زعفران و نمک می پزیم. وقتی آب برنج کشیده شد دم می کنیم.

آرد و مقداری زعفران را با هم مخلوط کرده و ماهی ها را به آن آغشته می کنیم. سپس ماهی ها را در روغن سرخ می کنیم.

وقتی برنج دم کشید قابلمه را داخل آب خیلی سرد گذاشته و برنج را داخل ظرف مورد نظر بر می گردانیم. برنج را تزیین کرده و ماهی ها را دور آن می چینیم.

* سوت در زبان ترکی به معنی شیر می باشد.

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا