سرآشپز
نام غذا: سالاد مرغ با سس آووکادو
مواد لازم: فیله مرغ ۳ عدد، بلال ۱ عدد، گوجه فرنگی گیلاسی سه چهارم پیمانه، پیاز خرد شده یک دوم پیمانه، کاهوی خرد شده ۵ پیمانه، آرد سفید ۲ قاشق سوپ خوری، پودر پاپریکا ۱ قاشق چای خوری، پودر سیر یک دوم قاشق چای خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد سس آووکادو: آووکادوی کوچک ۱ عدد، پیاز رنده شده ۲ قاشق سوپ خوری، سیر ۱ حبه، روغن زیتون ۱ قاشق سوپ خوری، ماست ۱ قاشق سوپ خوری، شیر ۳ قاشق سوپ خوری، آب لیمو ۳ قاشق سوپ خوری، پودر سیر یک دوم قاشق چای خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا پوست آووکادو را گرفته و خرد می کنیم. سپس همه مواد را داخل مخلوط کن ریخته و مخلوط می کنیم تا سس صاف و یکدستی بدست آید. سس را در یخچال قرار می دهیم تا کاملا سرد شود.
فیله ها را به پودر پاپریکا، پودر سیر، نمک و فلفل آغشته کرده و آرد را روی آنها می پاشیم. سپس فیله ها را سرخ می کنیم تا برشته و طلایی شوند. بلال را کباب کرده و با چاقو دانه هایش را جدا می کنیم. در ظرف مورد نظر کاهو را ریخته و فیله ها را می چینیم. سپس پیاز، گوجه فرنگی و ذرت ها را دور آن ریخته و نمک و فلفل می پاشیم. سالاد را همراه سس آووکادو سرو می کنیم.
الناز اشراقی