سرآشپز
نام غذا: سینه مرغ پنیری
مواد لازم: سینه مرغ ۳ عدد، گوجه فرنگی ۲ عدد، اسفناج به مقدار لازم، پنیر پیتزا ورقه ای به مقدار لازم، روغن زیتون به مقدار لازم، پودر پاپریکا به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا سینه مرغ ها را شیار شیار برش داده و کاملا به روغن زیتون آغشته می کنیم. سپس پودر پاپریکا، نمک و فلفل را پاشیده و کمی ماساژ می دهیم. لا به لای شیارها یک ردیف پنیر پیتزا، یک حلقه گوجه فرنگی و یک برگ اسفناج قرار می دهیم. بعد مرغ ها را در ظرف پیرکس چیده و روی آن را با کاغذ روغنی می پوشانیم. سپس در فر ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه می پزیم. پس از این مدت کاغذ را برداشته و اجازه می دهیم روی مرغ ها سرخ شود.
الناز اشراقی