سرآشپز
نام غذا: سالاد پیاز و لوبیا
مواد لازم: لوبیا سفید ۱ لیوان، لوبیا قرمز ۱ لیوان، پیاز قرمز کوچک ۱ عدد، گوجه فرنگی ۲ عدد، فلفل سبز ۴ عدد، کاهوی خرد شده به مقدار لازم، روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری، نمک و فلفل ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه: ابتدا لوبیا سفید و قرمز را می پزیم. پیاز را خلالی نازک خرد کرده و گوجه فرنگی را نگینی خرد می کنیم. سپس لوبیا سفید و قرمز، پیاز، گوجه فرنگی، روغن زیتون، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و سرو می کنیم.
* می توانیم کاهوی خرد شده نیز استفاده کنیم.
* می توانیم سالاد را با تخم مرغ، زیتون و جعفری خرد شده تزیین کنیم.
الناز اشراقی