سرآشپز
نام غذا: قارچ با سس بالزامیک
مواد لازم: قارچ ۱۵۰ گرم، سیر ۳ حبه، سرکه بالزامیک ۳ قاشق غذا خوری، سس سویا ۲ قاشق غذا خوری، روغن ۱ قاشق غذا خوری، آویشن یک دوم قاشق چای خوری، فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا یک لایه نازک از روی قارچ ها را برداشته و سیر ها را ریز خرد می کنیم. سپس قارچ ها را با سیر، سرکه بالزامیک، سس سو یا، روغن، آویشن و فلفل را با هم خوب مخلوط کرده و در سینی فر می ریزیم. سینی را در فر ۲۰۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم تا قارچ ها کاملا بپزند.
الناز اشراقی