سرآشپز
نام غذا: سوپ ورمیشل
مواد لازم: هویج خرد شده ۵۰ گرم، سیب زمینی خرد شده ۲۰۰ گرم، فلفل دلمه ای خرد شده ۱۰۰ گرم، جعفری ۴ قاشق سوپ خوری، رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری، پیاز۲۰۰ گرم، عصاره طبیعی مرغ ۱ عدد، عصاره طبیعی سبزی ۱ عدد، ورمیشل* ۱۰۰ گرم، آب لیمو به مقدار لازم، آب ۲ لیتر
طرز تهیه: ابتدا پیاز، هویچ و سیب زمینی را درون ظرف ریخته و تفت می دهیم. سیس عصاره مرغ و سبزی را اضافه کرده ومقدار کمی آب می ریزیم. بعد جعفری و فلفل اضافه کرده و خوب هم می زنیم. پس از آن رب را ریخته هم زده و حدود ۲ لیتر آب اضافه می کنیم. وقتی که جوشید و حباب زد ورمیشل را ریخته و در ظرف را می گذاریم. حدود ۵ دقیقه بعد سوپ آماده است.
* ورمیشل یا رشته فرنگی نوعی ماکارونی خیلی نازک است که در سوپ میریزند.
الناز اشراقی