سرآشپز
نام غذا: خوراک ماهی
مواد لازم: ماهی ۱ عدد، سیب زمینی ۱ عدد، فلفل دلمه ای ۱ عدد، هویج ۱ عدد، سیر چند حبه، پیاز ۱ عدد، زعفران آب شده به مقدار لازم، آب لیمو به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا پولک های ماهی را گرفته و شکم آن را تمیز می کنیم. سپس شسته و خشک می کنیم. ماهی را به نمک و ۲ قاشق آب لیمو آغشته می کنیم. سپس به مخلوط آرد و زردچوبه آغشته کرده و سرخ می کنیم. سیب زمینی و هویچ را آب پز کرده و ریز خرد می کنیم. پیاز را خرد کرده و تفت می دهیم. فلفل دلمه ای و سیر را نیز خرد می کنیم. بعد همه مواد را با هم مخلوط می کنیم و آب لیمو، زعفران، نمک و فلفل افزوده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. بعد از آماده شدن مواد را داخل شکم ماهی که سرخ کرده ایم پر می کنیم و با سبزی ، تربچه و پیازچه تزیین می کنیم.
الناز اشراقی