سرآشپز
نام غذا: شکلات مغزدار
مواد لازم: بیسکویت خرد و نرم شده ۱ پیمانه، پودر شکر ۲ قاشق غذا خوری، کاکائو ۱ قاشق غذا خوری، کره ۱ قاشق غذا خوری، زرده تخم مرغ ۱ عدد، شکلات رنده شده به مقدار لازم
طرز تهیه: کره را به صورت غیر مستقیم آب می کنیم. تا سرد نشده کاکائو را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا صاف شود. سپس زرده تخم مرغ را اضافه کرده و هم می زنیم. بعد پودر شکر را افزوده و خوب می زنیم تا به صورت خمیر در آید. سپس پودر بیسکویت را آرام آرام می ریزیم و خوب هم میزنیم. بعد از آماده شدن خمیر را به صورت گلوله های کوچک در آورده و درون شکلات رنده شده غلتانده و در ظرف مورد نظر می چینیم.
الناز اشراقی