سرآشپز
نام غذا: فلافل لوبیا سفید
مواد لازم: لوبیا سفید پخته ۱ لیوان، پیاز ۱ عدد، سیر ۳ حبه، جعفری به مقدار لازم، آرد ۳ قاشق غذا خوری، فلفل سیاه پرک شده ۱ قاشق چای خوری، زیره ۱ قاشق چای خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا لوبیا، پیاز خرد شده، سیر و کمی جعفری را در مخلوط کن ریخته و کاملا مخلوط می کنیم. سپس آرد و ادویه ها را افزوده و خوب مخلوط می کنیم. قاشق غذا خوری را چرب کرده و از مایه یک قاشق برداشته و در روغن داغ می ریزیم. فلافل ها را سرخ کرده و روی دستمال کاغذی آشپزخانه قرار می دهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. فلافل ها را در ظرف مورد نظر چیده و همراه نان، خیار شور، گوجه فرنگی و سس سرو می کنیم.
الناز اشراقی