سرآشپز

نام غذا: پیتزای باگت

مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم، پیاز ۱ عدد، قارچ ۱۰۰گرم، فلفل دلمه ای ۱ عدد، رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری، پنیر پیتزا به مقدار لازم، نان باگت ۸ عدد، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا پیاز را ریز خرد کرده و همراه گوشت تفت می دهیم. سپس قارچ و فلفل دلمه ای نگینی خرد شده، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه می کنیم. بعد رب گوجه فرنگی را ریخته و تفت می دهیم. در آخر پنیر را افزوده و از روی حرارت بر می داریم. نان ها را نصف کرده و به صورت طولی باز می کنیم. داخل آنها سس قرمز زده و از مایه گوشتی پر می کنیم. سپس در دستگاه ساندویج ساز از قبل گرم شده به مدت ۷ دقیقه قرار می دهیم تا برشته شوند. پیتزاها را به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

الناز اشراقی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا