سرآشپز

نام غذا: قورمه لوبیا

مواد لازم: کنسرو خوراک لوبیا ۱ قوطی، پیاز کوچک ۱ عدد، سیر ۳ حبه، گشنیز خرد شده ۲ قاشق سوپ خوری، رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری، روغن ۳ قاشق غذا خوری، آب ۲ فنجان، زردچوبه ۱ قاشق چای خوری، زیره ۱ قاشق چای خوری، نعناع خشک به مقدار لازم، نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا کنسرو را در آبکش ریخته  و می شوریم. پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم تا طلایی متمایل به قهوه ای شود. سپس لوبیا، گشنیز، سیر رنده شده، رب گوجه فرنگی، آب، زیره، زرد چوبه، نمک و فلفل را به پیاز اضافه کرده و هم می زنیم. در ظرف را گذاشته و اجازه می دهیم ۲۰ دقیقه بجوشد. بعد نعناع را افزوده و هم می زنیم. خوراک را در ظرف مورد نظر ریخته و همراه نان سرو می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا