سرآشپز

نام غذا: شکلات صبحانه

مواد لازم: شیر ۸ لیوان سر پر، کره ۱۲۰ گرم، پودر کاکائو ۲ لیوان، شکر ۴۵۰ گرم

طرز تهیه: ابتدا شکر و کاکائو را الک کرده و با هم مخلوط می کنیم. سپس شیر را کم کم اضافه کرده و هم می زنیم تا گلوله ای نماند. مواد را روی حرارت قرار داده و هم می زنیم. زمانی که دور ظرف شروع به حباب زدن کرد حرارت را ملایم می کنیم تا نجوشد. هر ۵ دقیقه هم می زنیم تا ته نگیرد. بعد از ۴۵ دقیقه کره را افزوده و هم می زنیم تا آب شود. وقتی شکلات به غلظت لازم رسید از روی حرارت برداشته و صبر می کنیم تا سرد شود.
* اگر از کاکائو کمتر استفاده کنیم شکلات شیرین تری خواهیم داشت.
* می توانیم مقداری فندق یا کرم فندق اضافه کنیم.
* حرارت در حین غلیظ شدن نباید زیاد باشد چون شکلات بعد مدتی شکرک می زند.
* اگر شکلات ته گرفت حتما ظرف را عوض می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا