سرآشپز

نام غذا: سالاد لبو و کلم قرمز

مواد لازم: لبوی پخته و رنده شده ۱ لیوان، کلم قرمز یک دوم لیوان، سیب زمینی پخته و خرد شده ۱ لیوان، هویج ۳ عدد، پیاز ۳عدد، سیر ۱ عدد، کنسرونخود فرنگی ۱ لیوان، سس مایونز به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا پیاز ها را خلالی خرد کرده و سرخ می کنیم. سیر و هویج ها را رنده می کنیم. سپس لبو، کلم قرمز، سیب زمینی، هویج، پیاز سرخ شده، سیر و نخود فرنگی را با هم مخلوط می کنیم. برای این که سالاد آب نیندازد ۵ دقیقه قبل از سرو سس مایونز، نمک و فلفل را به مواد افزوده و خوب مخلوط می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا