سرآشپز

نام غذا: سوپ کاهو

مواد لازم: کره یا مارگارین ۲ قاشق سوپ خوری، آرد ۲ قاشق سوپ خوری، آب مرغ ۱ لیوان بزرگ، کرفس خرد شده یک چهارم فنجان، کاهوی خرد شده ۲ فنجان، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا کره وآرد را روی حرارت هم می زنیم تا زمانی که بوی آرد بلند شود*. وقتی که حباب زد کافی است. سپس کرفس و آب مرغ را اضافه کرده و خوب هم می زنیم. بعد کاهو، نمک و فلفل را افزوده و هم می زنیم سپس در ظرف را گذاشته و حرارت را کم می کنیم، بعد از ۲۰ الی ۳۰ دقیقه سوپ آماده است. سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و با خامه، جعفری و لیمو ترش تزیین می کنیم.
*بعد از آب شدن کره ۳ دقیقه کافی است تا آرد سرخ شود.

الناز اشراقی

 

دکمه بازگشت به بالا