سرآشپز
نام غذا: سوپ کاهو
مواد لازم: کاهو خرد شده ۵ فنجان، پیاز ۱ عدد، گوجه فرنگی ۴۲۰ گرم، آب مرغ ۴ فنجان، روغن زیتون ۲ قاشق چای خوری، کره ۱ قاشق چای خوری، دانه گشنیز یک دوم قاشق چای خوری، دانه رازیانه یک دوم قاشق چای خوری، دانه زیره یک چهارم قاشق چای خوری، نمک یک دوم قاشق چای خوری، فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا دانه ها را در هاون ریخته و می کوبیم. روغن زیتون و کره را گرم کرده و پیاز را درآن کمی تفت می دهیم تا نرم شود. سپس کاهو را ریخته و خوب مخلوط می کنیم. پوست گوجه فرنگی ها را گرفته و خرد می کنیم. بعد همراه ادویه ها به مواد اضافه کرده و هم می زنیم. در آخر آب مرغ و نمک را ریخته و می گذاریم به جوش آید. پس از آن حرارت را کم کرده و در ظرف را می گذاریم تا کاهو بپزد. بعد حدود ۲۵ دقیقه سوپ کاهو آماده است. در ظرف مورد نظر ریخته و با فلفل تزیین می کنیم.
الناز اشراقی