سرآشپز

نام غذا: سوپ قارچ و شیر

مواد لازم: قارچ نیم کیلو گرم، پیاز ۲ عدد، جعفری به مقدار لازم، شیر ۲ لیوان، روغن ۱ قاشق سوپ خوری، آرد ۶ قاشق سوپ خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا قارچ ها را خرد کرده و در آب می ریزیم. سپس روی حرارت می گذاریم تا قارچ ها بپزند. پیاز را نگینی خرد کرده و جعفری را نیزخرد می کنیم. بعد پیاز و جعفری را در روغن تفت می دهیم. آرد را در شیر حل کرده و کم کم به پیاز و جعفری افزوده و هم می زنیم. سپس به همراه نمک و فلفل به قارچ اضافه کرده و حرارت را ملایم می کنیم تا سوپ غلیظ شود. سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و با جعفری تزیین می کنیم. همراه لیمو ترش یا آب لیمو سرو می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا