سرآشپز

نام غذا: میگو با برنج

مواد لازم: میگو ۲۰۰ گرم، تخم مرغ ۱ عدد، سیر ۴ حبه، گوجه فرنگی ۴ عدد، پیازچه ۲۰ شاخه، ماست موسیر ۱ پیمانه، زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری، سس گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری، برنج پخته ۱ کاسه

طرز تهیه: مقدار کمی روغن را در ماهی تابه که روی حرارت است می ریزیم. سپس میگو، سیر له شده، سس گوجه فرنگی، گوجه فرنگی خرد شده و زردچوبه را به روغن داغ افزوده و با هم زن دستی هم می زنیم. سپس به ماست تخم مرغ را اضافه کرده تا حدی می زنیم که زرده و سفیده در ماست مخلوط شود. بعد به مواد داخل ماهی تابه افزوده و سریع هم می زنیم. در آخر پیازچه خرد شده را اضافه کرده و با کفگیر مخلوط می کنیم. در ماهی تابه را می گذاریم و هر ۱ یا ۲ دقیقه مواد را هم می زنیم. چند دقیقه صبر می کنیم تا بجوشد. هنگام حباب زدن هم زده و برنج را اضافه می کنیم. سپس مخلوط کرده و دیگر لازم نیست در ماهی تابه را بگذاریم. وقتی غذا به غلظت لازم رسید آماده سرو است.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا