سرآشپز

نام غذا: خوراک مرغ

مواد لازم: سینه مرغ چرخ شده ۲۵۰ گرم، قارچ سرخ شده ۲۵۰ گرم، هویچ پخته ۲ عدد، تخم مرغ ۳عدد، خامه یک دوم پیمانه، آب یک دوم پیمانه، بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا خامه، بیکینگ پودر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و زرده تخم مرغ ها را اضافه می کنیم. بعد از خوب هم زدن مرغ و قارچ را اضافه می کنیم. سفیده تخم مرغ را به صورت دورانی آنقدر می زنیم تا از ظرف نریزد. سپس به سایر مواد اضافه کرده و به صورت دورانی کمی هم می زنیم. یک ظرف به شکل مستطیل انتخاب کرده و چرب می کنیم. سپس نصف مواد را درون ظرف ریخته و روی آن هویچ می ریزیم. نصف دیگر مواد را ریخته و آب را می ریزیم. در ظرف را گذاشته و به مدت ۳۰ دقیقه در فر ۱۵۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا