سرآشپز

نام غذا: فاجیتا

مواد لازم: سینه مرغ ۴ عدد، پیاز ۱ عدد، فلفل دلمه ای رنگی ۳ عدد، آب لیمو ۳ قاشق غذا خوری، ادویه و نمک به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا پیاز و فلفل دلمه ای ها را خلالی خرد کرده و کف قابلمه می چینیم. سپس مرغ ها را روی آنها چیده و مقداری نمک می پاشیم. در قابلمه را گذاشته و روی حرارت خیلی کم قرار می دهیم تا مرغ کاملا بپزد. سپس مرغ ها را ریش ریش کرده و با فلفل دلمه ای و پیاز مخلوط می کنیم. ادویه و آب لیمو را به مواد افزوده وخوب مخلوط می کنیم. سپس فاجیتا را داخل نان پیتا یا لواش ریخته و سرو می کنیم.
* ادویه شامل فلفل قرمز، پودر پیاز، پودر سیر و کمی پونه می باشد.
* می توانیم از گوشت به جای مرغ استفاده کنیم.
* فاجیتا یک غذای مکزیکی است.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا