سرآشپز

نام غذا: فاستر موز

مواد لازم: موز ۳ عدد، گردو درشت خرد شده یک چهارم فنجان، بستنی وانیلی ۱ عدد، کره یک چهارم فنجان، عصاره وانیل یک و نیم قاشق چای خوری، شکر قهوه ای دو سوم فنجان، دارچین یک دوم قاشق چای خوری

طرز تهیه: ابتدا کره را ذوب کرده و شکر، وانیل و دارچین را اضافه می کنیم. موزها را قطعه قطعه کرده و همراه گردو به مواد اضافه می کنیم. سپس به مدت ۱ الی ۲ دقیقه تفت می دهیم تا بپزند. بعد موزها را در ظرف مورد نظر چیده و بستنی را کنار آن قرار می دهیم فاستر را با گردو و بادام تزیین کرده و سرو می کنیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا