سرآشپز
نام غذا: سوپ سیر
مواد لازم: سیر ۱۰ حبه، پیاز ۱ عدد، زرده تخم مرغ ۲ عدد، آب مرغ ۴ لیوان، آب ۴ لیوان، روغن ۱ قاشق غذا خوری، کره ۲۵ گرم، سرکه ۱ قاشق غذا خوری، آرد ۳ قاشق غذا خوری، نمک به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا کره و روغن را روی حرارت قرارمی دهیم تا داغ شود. سیر و پیاز را ریز خرد کرده و در مخلوط کره و روغن تفت می دهیم تا نرم شوند. وقتی تغییر رنگ دادند آرد را کم کم ریخته و ۲ دقیقه تفت می دهیم. بعد سرکه، آب مرغ، آب و نمک را اضافه کرده و ۴۰ دقیقه با حرارت متوسط می پزیم. سپس زرده های تخم مرغ را افزوده و هم می زنیم تا یکدست شود. پس از مخلوط کردن از روی حرارت برداشته و در ظرف مورد نظر می ریزیم. سوپ را با تکه های نان برشته شده و جعفری تزیین کرده و سرو می کنیم.
* می توانیم از نعناع داغ به جای جعفری استفاده کنیم.
الناز اشراقی