سرآشپز

نام غذا: سوپ سیب و هویج

مواد لازم: سیب رسیده بزرگ ۱ عدد، هویج خرد شده ۵۰۰ گرم، پیاز بزرگ ۱ عدد، آب مرغ ۷۵۰ گرم، روغن آفتاب گردان ۱۰ میلی لیتر، ماست چکیده به مقدار لازم، پودر کاری ۱ قاشق مربا خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا سیب، هویج و پیاز را خرد کرده و می پزیم. پودر کاری را ۳ دقیقه در روغن تفت داده و سیب، هویج و پیاز را اضافه کرده و در ظرف را می گذاریم. هر از گاهی هم زده و به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم می پزیم. سپس مواد را در مخلوط کن ریخته و پوره می کنیم. پوره را به قابلمه برگردانده و آب مرغ، نمک و فلفل را می ریزیم. وقتی به جوش آمد از روی حرارت برداشته و در ظرف مورد نظر می ریزیم. سپس ماست را به آرامی وسط سوپ گذاشته و کمی به آرامی حرکت می دهیم.

الناز اشراقی

دکمه بازگشت به بالا