۱۶هزار روستای کشور در برنامه جهاد آبرسانی قرار گرفته اند

معاون مرکز جهاد آبرسانی وزارت نیرو با بیان اینکه این طرح به‌عنوان بزرگترین عملیات آبرسانی کشور در استان‌ها و با هدف برخورداری روستاهای محروم از آب شرب سالم و پایدار درحال اجرا است، گفت: در حال حاضر ۱۶ هزار روستا در برنامه جهاد آبرسانی قرار گرفته اند.

به گزارش ارک خبر،مهدی خان احمدی» روز چهارشنبه در جلسه کار گروه بسیج سازندگی و محرومیت زدایی آذربایجان شرقی اظهار کرد: تاکنون و از زمان اجرای این طرح، تاسیسات آبرسانی ۲ هزار و ۵۰۰ روستا تکمیل و در مدار بهره برداری قرار گرفته است.

وی با اشاره به اهمیت آب‌رسانی به مناطق محروم و فاقد تأسیسات آب‌رسانی، گفت: از مهم‌ترین برنامه‌های وزارت نیرو در دولت مردمی، آبرسانی به روستاهای فاقد آب آشامیدنی یا مواجه با تنش آبی است که برای انجام این طرح، استفاده از ظرفیت‌های موجود در بسیج سازندگی و گروه‌های جهادی در دستور کار قرار گرفته است.

خان احمدی با بیان اینکه تخصصی‌سازی گروه‌های جهادی در حوزه آبرسانی جز اولویت‌های وزارت نیرو است گفت: در همین راستا وب سایت مرتبط با موضوع راه‌اندازی شده و همه گروه‌های جهادی متخصص در حوزه آبرسانی می‌توانند از طریق این سایت در اجرای این طرح مشارکت کنند.

وی از پیشرفت بالای ۸۰ درصدی پروژه های آبرسانی در روستاهای آذربایجان شرقی قدردانی کرد و گفت: این عملکرد نتیجه همکاری و تعامل مجموعه آبفای استان و بسیج سازندگی است و این می‌تواند الگوی مناسبی برای کار تیمی در سایر استان ها باشد.

معاون مرکز جهاد آب‌رسانی وزارت نیرو اضافه کرد: با تلاش آبفا و مجموعه قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) و پس از اتمام عملیات آبرسانی، تحول مثبتی در آبرسانی به روستاها در کشور ایجاد خواهد شد.
خان‌احمدی خاطرنشان کرد: مبنای ما در تکمیل پروژه‌ها، بهره‌برداری از تأسیسات بوده و لازم است به‌نحوی برنامه‌ریزی شود که هر میزان از پروژه تکمیل می‌شود، در مدار بهره‌برداری قرار گیرد.
وی تاکید کرد: تلاش مجموعه وزارت نیرو این است که از تمام ابزارها در راستای جهاد آبرسانی استفاده کند و نکته کلیدی در این امر، کار جهادی در کنار نگاه فنی است که می تواند این حرکت جهادی را حرکتی پایدار، ثمربخش و امید آفرین کند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور نیز در این جلسه گفت: آبرسانی به روستاهای بدون شبکه آبرسانی و همچنین اصلاح شبکه های آب روستایی، در قالب طرح محرومیت زدایی اجرا خواهند شد.
سردار محمد زهرایی افزود: امسال ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی در کشور در دست اجرا داریم که از جمله این پروژه‌ها آب شرب روستایی است و پس از اتمام فاز ۱، فاز ۲ آن اجرا خواهد شد.
وی ادامه داد: با همت دولت مردمی و انقلابی آیت‌الله رئیسی با رویکردی که در مجموعه دولت دارند، محرومیت‌زدایی و حل مشکلات مردم را مد نظر قرار دادند به ‌ویژه در حوزه آب شرب روستایی که شاهد اجرای طرح‌های آبرسانی هستیم.
زهرایی اظهار کرد: در قالب یک طرح جهادی و انقلابی و در یک مدت زمان کوتاه، بیش از هفت‌هزار روستا در سراسر کشور از آب شرب بهره‌مند خواهند شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی در مورد وضعیت آبی استان و برنامه های انجام شده و همچنین روند اجرای پروژه های جهاد آبرسانی و درصد پیشرفت کاری گزارشی ارایه کرد و گفت: در فاز یک این طرح ۱۷۸ روستا از آب پایدار و با کیفیت مناسب برخوردار خواهند شد و در فاز ۲ نیز که به زودی به مرحله اجرا خواهد رسید ۲۳۳ روستا در ۲۱ شهرستان استان آرسانی می شوند.

محمد خانی افزود: در فاز نخست این پروژه ۱۷۸ روستا با ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در چهار شهرستان خداآفرین، کلیبر، هشترود و ورزقان آبرسانی می شود که ۸۳ درصد پیشرفت دارد که بالاتر از میانگین کشوری است.
وی ادامه داد: در فاز ۲ جهاد آبرسانی نیز که با ۱۳ هزار میلیارد ریال اعتبار انجام می شود آبرسانی به ۲۳۳ روستا در ۲۱ شهرستان استان آذربایجان شرقی اجرایی می شود.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا