پیش بینی برداشت 30 هزار تن انار از باغ های بخش بادرود نطنز

‌‌‌‌‌پایگاه خبری ارک :
عبدالرضا مهدی بادی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا سطح دربرگیرنده باغ های انار در بخش بادرود را یک هزار و 500 هکتار با میانگین برداشت 22 تن در هکتار ذکر کرد.
وی با اشاره به برداشت این محصول تا نیمه دوم آذرماه امسال گفت: شهرستان نطنز از نظر سطح زیر کشت انار رتبه سوم را در استان اصفهان دارد.
مدیر جهاد کشاورزی نطنز با یادآوری تولید رقم های مختلف انار افزود: بهترین نوع انار، نادری بادرود و خاتونی است که عمده ترین انار قابل کشت در این منطقه از نوع انار نادری است.
وی ادامه داد: علاوه بر تامین نیاز انار شهرستان، این محصول به سایر استان ها و کشورهای حاشیه خلیج فارس، کشورهای آسیانه میانه و اروپا از جمله اتریش، آلمان و سوئد صادر می شود.
وی افزود: ماندگاری در انبار، کمبود آفت ها و خوش رنگی دانه و پوست از ویژگی های بارز انار این شهرستان است و انار نادری بادرود از جمله پنج رقم انار صادراتی مشهور در کشور است.
مدیر جهاد کشاورزی نطنز گفت: از چند سال گذشته نسبت به تولید این محصول با لحاظ کاهش استفاده از انواع سم ها و کودهای شیمیایی با رویکرد حضور جدی در بازارهای بین المللی از طریق ارائه آموزش های مربوط، سیاست گذاری شده است.
انار میوه ای سرشار از خاصیت های دارویی است، همانند یک محافظ برای پلاکت خون عمل می کند و مانع چسبندگی پلاکت خون شده و از بروز سکته های قلبی و عروقی جلوگیری می کند.
هسته های ریز انار نیز سرشار از فیبر است که نقش موثری در کاهش قند خون و چربی دارد و توصیه می شود افراد تنها به آب انار اکتفا نکرده و هسته های ریز انار را نیز مصرف کنند.
دانه های ریز انار به عملکرد بهتر دستگاه گوارش و معده و روده کمک کرده و در کاهش وزن نیز اثرگذار است.
بخش بادرود با بیش از 25 هزار نفر جمعیت در 30 کیلومتری نطنز و 155 کیلومتری مرکز استان اصفهان قرار داد.
7408/7430* خبرنگار: رحمت الله کاملی بادی * انتشار: محمد جهانگیریان

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا