۱۴۰۰هکتار نهالکاری در کانونهای فرسایش بادی استان انجام شد
پایگاه خبری ارک خبر-اصفهان:
۱۴۰۰هکتار نهالکاری در کانونهای فرسایش بادی استان انجام شد
رئیس اداره امور بیابان اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان با بیان اینکه ۳۷۰ هزار هکتار جنگل دست کاشت در ۴۵ سال در اصفهان ایجاد شد گفت: سال گذشته یکهزار و ۴۰۰ هکتار نهال کاری در کانونهای بحرانی فرسایش بادی استان اصفهان انجام شد
ارک خبربه نقل ازتسنیم:حسینعلی نریمانی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اصفهانبا اشاره به اعتبارات سال ۹۷ اظهار داشت: بر اساس برنامه ششم از محل اعتبارات استانی ۱۵ میلیارد تومان پیشبینی پروژه کردیم و از محل اعتبارات ملی حدود ۴۶ میلیارد تومان برای سال ۹۷ پیشبینی شده است.
وی با اشاره به اعتبارات بیابانزایی در سال ۹۶ بیان کرد: سال ۹۶ در بخش استانی یک میلیارد و ۸۶۰ میلیون تومان اعتبار داشتیم و با این اعتبار ۳۰۷ هزار هکتار حفاظت از جنگلهای دست کاشت انجام دادیم.
رئیس اداره امور بیابان اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان افزود: ۱۲۷ هکتار نهال کاری، حدود ۱۶۰ هکتار بذر کاری و یکهزار و ۳۰۰ هکتار آبیاری سنواتی از دیگر اقدامات انجام شده در سال ۹۶ بود.
وی ادامه داد: در بخش ملی ۱۶ میلیارد تومان اعتبار داشتیم که با این اعتبار یکهزار و ۴۰۰ هکتار نهال کاری در کانونهای بحرانی فرسایش بادی، حدود یکهزار و ۳۷۵ هکتار آبیاری سنواتی، ۵۰۰ هکتار طرح مدیریت جنگلهای دست کاشت، ۲۰ هکتار باد شکن غیر زنده و حدود۱۲۰ هکتار قلمه کاری با پساب انجام شد.
نریمانی با بیان اینکه در بخش اعتبارات استانی تخصیص ۵۳ درصد بوده و در بخش ملی ۴۶ درصد بوده است، خاطرنشان کرد: کار ویژه در بخش ملی اجرای ۵۰۰ هکتار پروژه مالچ پاشی بوده است.
وی با اشاره به اهداف اقدامات منابع طبیعی استان اظهار داشت: تمام این اقدامات با هدف مقابله با گرد و غبار و کنترل آن در شرق اصفهان و مناطق بحرانی شهرستانهای بیابانی انجام شده است.
رئیس اداره امور بیابان اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان تصریح کرد: زمان اجرای این طرح از مهر ۹۶ تا تیر ۹۷ است و تمام این اقدامات توسط بخش خصوصی انجام شده است.
وی گفت: کل اراضی بیابانی ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار در استان اصفهان است که در ۸ شهرستان آران و بیدگل، اردستان، اصفهان، کاشان، برخوار، خور و بیابانک، نایین و نطنز توزیع شده است.
نریمانی با بیان اینکه در ۴۵ سال گذشته در استان اصفهان ۳۰۷ هزار هکتار جنگل دست کاش ایجاد کردهایم اظهار کرد: خواص جنگلهای دست کاش کنترل گرد و غبار، جذب و نفوذ بارشهای جوی در داخل خاک و در آبهای زیرزمینی، تولید اکسیژن و جذب دی اکسید کربن است.