تولید و توزیع بیش از ۲۳۰ هزار لیتر ماده ضدعفونی‌کننده برای سازمان‌ها وادارات متقاضی اصفهان

به گزارشارک خبر:اصفهان-در راستای اجرای مسئولیت های اجتماعی و برای مبارزه با ویروس کرونا، طی برنامه ریزی های منظم، فعالیت های مختلفی انجام داده است که به صورت گزیده به برخی از آنها اشاره می شود: -تولید و توزیع بیش از ۲۳۰ هزار لیتر ماده ضدعفونی‌کننده برای سازمان‌ها وادارات متقاضی اصفهان -کمک مالی ۹ میلیارد تومانی در جهت مقابله با کرونا، شهرداری اصفهان (۶ میلیارد تومان) و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان (۳ میلیارد تومان). –تهیه پک های بهداشتی اعم از ماسک، ژل و محلول ضدعفونی‌کننده و توزیع در بین همکاران و همچنین اهداء اقلام بهداشتی به بیمارستان ها: بسته های بهداشتی (شامل ماسک N۹۵، دستکش لاتکس، ژل ضدعفونی کننده دست، محلول ضدعفونی کننده و افشانک اسپری). – قرار دادن ظروف حاوی مواد گندزدا به همراه پد در ورودی های شرکت، ساختمان ها و اتاق کنترل ها – تهیه مایع ضد عفونی کننده دست (هندراب) و نگهدارنده آن و نصب آن در حدود ۱۲۰ نقطه از شرکت. – اجرای الزامات طرح فاصله گذاری اجتماعی مطابق با پروتکل های بهداشتی از ابتدای ورود به شرکت و برچسب گذاری کف سالن های کارت زنی به منظور جلوگیری از تجمع و رعایت فاصله گذاری اجتماعی. – تهیه تلمبه ضد عفونی برقی برای گندزدایی اقلام ورودی به رستوران شهرک قبل از ورود به انبار یا سردخانه. – اندازه گیری درجه حرارت بدن همکاران نوبت کار و و روز کار و رانندگان سرویس های ایاب و ذهاب با دستگاه تب‌سنج غیر تماسی (ترمومتر پزشکی) و همچنین کلیه مراجعان به پالایشگاه. در این راستا با استفاده از دستگاه دماسنج غیر تماسی، توسط پرسنل تعیین‌شده در ادارات حراست بهداشت‌کار/صنعتی، ایمنی و آتش‌نشانی در شیفت روز کار و شیفت عصر و شب، درجه حرارت بدن کلیه کارکنان در زمان ورود به شرکت اندازه‌گیری می‌شود و افرادی که دمای بدن آن‌ها بالاتر از ۳۷/۵ درجه سانتیگراد باشد، طبق پروتکل تعریف‌شده به کانکس مستقر در ابتدای پالایشگاه منتقل می‌شود. پس از تأیید پزشکیار مبنی بر علامت‌دار بودن فرد (تب و لرز، سرفه، آبریزش بینی، تنگی نفس) به منظور بررسی بیشتر به مرکز سلامت کار انتقال می‌یابد و به صلاحدید پزشک مرکز سلامت کار، اقدامات لازم ازجمله استراحت در منزل و یا انتقال به بیمارستان انجام می‌شود. – نصب پوستر شستشوی صحیح دست‌ها در کلیه سرویس‌های بهداشتی، آبدارخانه‌ها و رستوران -آموزش به پرسنل رستوران درباره نحوه صحیح بسته بندی غذا، رعایت فاصله گذاری اجتماعی در زمان توزیع غذا در رستوران شرکت و باشگاه شهرک -تهیه و چاپ بروشور آموزشی برای مقابله با بیماری کووید-۱۹ و ارسال برای همکاران و خانواده های محترمشان و همچنین برای سازمان ها و ادارات مختلف استان شایان ذکر است این شرکت همچنین با ضدعفونی کردن مستمر روزانه تمام مکان‌ها و فضاهای عمومی شامل سطوح و تجهیزات محیط‌های کاری ( اداری ، مناطق عملیاتی ، ساختمان های تعمیراتی ) ، آبدارخانه‌ها، ، سرویس‌های ایاب و ذهاب و … تمام تلاش خود را برای پیشگیری از انتشار ویروس کرونا انجام می‌دهد و مواد ضدعفونی‌کننده به همکاران متقاضی ارائه می‌گردد. برای کارکنان تنظیفات، آبدارخانه و آشپزخانه نیز دوره‌های آموزشی (مانند بهداشت فردی و…) برگزار گردیده است. این در حالی است که برای دیگر کارکنان پیام آموزشی در قالب پیامک، فیلم، بنر، استند، تراکت‌های آموزشی، تهیه می‌گردد و ضمن نصب در سطح پالایشگاه، به کارپوشه تمام کارکنان از طریق سیستم اتوماسیون اداری ارسال می‌شود. انشاءا… با همراهی و همدلی زنجیره سرایت این ویروس را قطع خواهیم کرد و با توجه به پروتکل های بهداشتی از این بحران، عبور می‌کنیم.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا