سرآشپز
نام غذا: مربای گردو
مواد لازم: مغز گردو ۲۵۰ گرم، شکر نیم کیلو گرم، آب ۲ لیوان، آب لیمو ۲ قاشق غذا خوری، زعفران ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه: ابتدا گردوها را چند روز خیس می کنیم تا پوست روی آنها راحت کنده شود. سپس چند دقیقه گردوهای پوست گرفته شده را می جوشانیم تا آب سیاه آنها خارج شده و آبکش می کنیم. شکر را در آب ریخته و می جوشانیم. بعد آب لیمو و گردوها را به شربت افزوده و اجازه می دهیم کمی بجوشد. وقتی مربا به غلظت لازم رسید زعفران را ریخته و از روی حرارت بر می داریم. بعد از خنک شدن در ظرف شیشه ای در دار ریخته و در جای خنک نگه می داریم.
الناز اشراقی