سرآشپز

نام غذا: شاک شوکا

مواد لازم: بادمجان به مقدار لازم، گوجه فرنگی ۶ عدد، فلفل سبز ۷ عدد، سیر ۶ حبه، سرکه ۲ قاشق غذا خوری، روغن زیتون به مقدار لازم، نمک و شکر به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا بادمجان را مکعبی خرد کرده و در روغن فراوان سرخ می کنیم. فلفل ها را خرد کرده و با کمی روغن نیم پز می کنیم. گوجه فرنگی ها را رنده کرده و سیرها را له می کنیم. گوجه فرنگی و سیر را با هم مخلوط کرده و به فلفل  سبز اضافه می کنیم. سپس نمک و شکر را افزوده و وقتی سس غلیظ شد بادمجان ها را می ریزیم. بعد از ۵ دقیقه که طعم  مواد به خورد هم رفت از روی حرارت بر می داریم. شاک شوکا را در ظرف مورد نظر ریخته و با جعفری تزیین می کنیم.

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا