سرآشپز

نام غذا: سالاد بادمجان و عدس با سس ماست

مواد لازم: عدس پخته ۴۰۰ گرم، بادمجان کوچک ۴ عدد، گوجه فرنگی گیلاسی ۲۵۰ گرم، سیر ۱ حبه، جعفری یک دوم لیوان، اسفناج ۲ لیوان، ماست چکیده یک دوم لیوان، روغن زیتون به مقدار لازم، فلفل قرمز بو داده یک چهارم قاشق چای خوری، لیمو ترش ۱ عدد، دانه کاج یک دوم لیوان، نان لواش به مقدار لازم، ادویه دلخواه به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا بادمجان ها را به نوارهایی به ضخامت ۵ میلیمتر برش داده و به روغن زیتون آغشته می کنیم. سپس  بادمجان ها و گوجه فرنگی ها را در یک سینی چیده و در قسمت پایین کباب پز قرار می دهیم. کباب پز را روی دمای بالا قرار می دهیم تا بادمجان ها کمی سرخ شوند و گوجه فرنگی ها بپزند. تقریبا بعد از ۴ دقیقه گوجه فرنگی ها را برداشته و بادمجان ها را بر می گردانیم. ۴ دقیقه دیگر سرخ کرده و بر می داریم. سپس عدس، بادمجان، گوجه فرنگی، دانه کاج، جعفری و اسفناج را با هم مخلوط کرده و ادویه اضافه می کنیم. در یک کاسه ماست، سیر له شده، نصف آب لیمو ترش، فلفل قرمز و ادویه را ریخته و کاملا مخلوط می کنیم. سس را روی سالاد ریخته و با روغن زیتون تزیین می کنیم. سالاد را همراه نان لواش سرو می کنیم.

الناز اشراقی

 

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا