سرآشپز
نام غذا: آش پرپوله
مواد لازم: پیاز ۲ عدد، عدس ۳۰۰ گرم، رشته آشی به مقدار لازم، مرزه خشک به مقدار لازم، نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا عدس ها را شسته و همراه مقداری آب می پزیم. پیاز را خرد کرده و همراه نمک و فلفل تفت می دهیم. وقتی عدس پخت پیاز داغ، مرزه و رشته را افزوده و حرارت را کم می کنیم تا به آرامی بپزد. وقتی آش جا افتاد در ظرف مورد نظر ریخته و با پیاز داغ تزیین می کنیم.
* آش پرپوله یکی از آش های محلی شهر سنندج می باشد.
الناز اشراقی