سرآشپز

نام غذا: کوفته برنجی سبزی

مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم، برنج نیم دانه ۱ پیمانه، پیاز ۱ عدد، تره خرد شده یک دوم پیمانه، نعناع خشک یک دوم پیمانه، شوید خشک ۱ پیمانه، کشک ۱ پیمانه، آب ۲ لیتر، زردچوبه به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا تره و شوید را به گوشت افزوده و ورز می دهیم. سپس زردچوبه و نمک را ریخته و خوب ورز می دهیم تا به چسبندگی لازم برسد. پیاز را خرد کرده و تفت می دهیم. سپس زردچوبه و نعناع ریخته و بعد کمی تفت دادن آب را می ریزیم. مقداری از مایه را برداشته و گلوله کرده و داخل آب در حال جوش قرار می دهیم. سپس در ظرف را می گذاریم تا کوفته ها بپزند. کشک را با مقداری از آب کوفته حل کرده و دوباره به آن اضافه می کنیم. تقریبا بعد از ۱۰ دقیقه که غذا جا افتاد کوفته ها را در ظرف مورد نظر چیده و سس را دور آن می ریزیم.

* از گوشت بدون چربی استفاده می کنیم.

* می توانیم از تره خشک به همان اندازه استفاده کنیم.

* آب را به اندازه ای می ریزیم که نصف کوفته ها را بپوشاند.

 

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا