سرآشپز
نام غذا: آش آبغوره
مواد لازم: تره و جعفری ۱ کیلو گرم، اشکنه ۲ لیوان، برنج آش ۱ پیمانه، بلغور یک سوم پیمانه، لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه، گوجه فرنگی ۳ عدد، پیاز ۲ عدد، نعناع خشک ۱ قاشق غذا خوری، رب گوجه فرنگی به مقدار لازم، آبغوره ۱ لیوان، نمک به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا لوبیا را می پزیم و پیاز را نگینی خرد می کنیم. سبزی را پاک کرده و خرد می کنیم. سپس بلغور، لوبیا، پیاز، اشکنه و نمک را در آب ریخته و می پزیم. آب را به اندازه ای می ریزیم که ته نگیرد و مواد بپزند. وقتی بلغور کمی پخت برنج را اضافه می کنیم. بعد از پختن همه مواد گوجه فرنگی رنده شده را اضافه می کنیم. زمانی که حلیم انداخت رب را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. بلافاصله سبزی را می ریزیم. کمی که سبزی پخت آبغوره را اضافه می کنیم. در حین پخت هر از چند گاهی هم می زنیم تا ته نگیرد. هنگامی که آش جا افتاد زیر قابلمه را خاموش کرده و نعناع را اضافه می کنیم. در ظرف مورد نظر ریخته و با پیاز سرخ شده تزیین می کنیم.
*آبغوره را بسته به ذائقه مان می توانیم کم و زیاد کنیم. به جای اشکنه می توانیم از کره به مقدار ۵۰ گرم استفاده کنیم.
الناز اشراقی