سرآشپز

نام غذا: کوکوی اِشپل

مواد لازم: اِشپل ۳ عدد، تخم مرغ ۵ عدد، سبزی ۳۰۰ گرم، سیب زمینی ۳ عدد، پیاز ۱ عدد، سیر ۳ حبه، زرد چوبه به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی، پیاز، سیر و سبزی را چرخ می کنیم. سپس اشپل را افزوده و له می کنیم. پس از آن زردچوبه، نمک و فلفل را ریخته و خوب هم می زنیم. در آخر تخم مرغ ها را اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم. بلافاصله مایه را در روغن داغ ریخته و حرارت را کم می کنیم تا بپزد. هر دو طرف کوکو را سرخ کرده و سرو می کنیم.

*  سبزی شامل تره، جعفری، شوید و نعناع می باشد.

* کوکوی اِشپل یکی از غذا های محلی گیلان می باشد.

* اِشپل تخمک های بارورنشده حاصل از تخمدان جنس ماده نوعی از ماهی ها می باشد. ارزش تغذیه ای اِشپل با خاویار کمی متفاوت است، اما هر دو تخمک های ماهیان خوراکی هستند که قبل از تخم ریزی و لقاح از شکم ماهی خارج و در تهیه انواع غذاها استفاده می شوند.

 

الناز اشراقی

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا