سرآشپز
نام غذا: سوپ سیب زمینی و کرفس
مواد لازم: سیب زمینی ۶۵۰ گرم، کرفس ۲ ساقه، تره فرنگی ۲ عدد، پیاز خرد شده ۱ پیمانه، سیر ۱ حبه، کره ۲ قاشق مربا خوری، آب مرغ ۴ پیمانه، جوزهندی یک چهارم قاشق مربا خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی، کرفس، تره فرنگی و سیر را خرد می کنیم. کره را در قابلمه روی حرارت ملایم می گذاریم. سپس به ترتیب پیاز، کرفس، تره فرنگی و سیررا به کره افزوده و بعد از افزودن هر یک ۵ دقیقه همه مواد را تفت می دهیم. بعد سیب زمینی، آب مرغ و جوزهندی را اضافه می کنیم. پس از حدود ۲۰ دقیقه که سیب زمینی ها پختند سوپ را در مخلوط کن ریخته و مخلوط می کنیم. سپس نمک و فلفل را به سوپ اضافه می کنیم. سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و با برگ کرفس تزیین می کنیم.
الناز اشراقی