راهبرد «ما میتوانیم» به خوبی در فولادمبارکه معنی شده است
پایگاه خبری ارک خبر-اصفهان:
نمایندۀ مردم شبستر و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد:
راهبرد «ما میتوانیم» به خوبی در فولادمبارکه معنی شده است
در آستانۀ سالروز افتتاح شرکت فولادمبارکه، دکتر معصومه آقاپور علیشاهی نمایندۀ مردم محترم شبستر در مجلس شورای اسلامی و دکتر ابوالفضل روغنی رئیس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی ایران به همراه جمعی از اعضای این کمیسیون به فولادمبارکه آمدند و ضمن دیدار با دکتر بهرام سبحانی از آخرین دستاوردهای شرکت فولادمبارکه بازدید کردند.
به گزارش خبرنگار فولاد، خانم دکتر آقاپور علیشاهی پس از بازدید از خطوط تولید فولادمبارکه با اشاره به اهداف خود از این بازدید گفت: این مهم بود که از نزدیک با مشکلات صنعت فولاد کشور، به ویژه در استان اصفهان آشنا شویم؛ در عین حال شرایط انجام مطالعات تطبیقی استان را ارزیابی کنیم و با کنار هم گذاشتن این کمبودها و مزیت ها به هم افزایی بیشتر در صنعت کشور دست یابیم. هدف بعدی این بود که از نزدیک با ظرفیت های تکنولوژیکی کشور، به ویژه در بخش صنعت فولاد و همچنین با توانمندیهای موجود برای رفع نیاز مصرف کنندگان داخلی آشنا شویم. به طورکلی برای بنده به عنوان یکی از نمایندگان مردم شریف کشورمان در مجلس شورای اسلامی این مهم بود که از نزدیک با توانمندی ها و ظرفیتهای فولادمبارکه به عنوان بزرگترین مجموعۀ فولادسازی و تولیدکنندۀ ورقهای فولادی کشور بیشتر آشنا شوم.
وی خاطرنشان کرد: در جریان بازدید امروز بیش از هر چیز نظم و انضباط حاکم بر خطوط سیستماتیک تولید فولادمبارکه و پس از آن، نگاه مدیریت این شرکت به کارکنان و اجرای توسعه های شرکت تحسین برانگیز بود. باید اذعان داشت یکی دیگر از نقاط قوت فولادمبارکه سیاستهای درون زای این شرکت است که بر سیاست های برون زای آن نیز تأثیر انکارناپذیری دارد.
آقاپور علیشاهی از انسجام سازمانی فولادمبارکه به عنوان یکی دیگر از نقاط قوت این شرکت یاد و اضافه کرد: همۀ قسمتهای فولادمبارکه کار یکدیگر را کامل میکنند؛ به گونه ای که در واحد مالی و فروش و بازاریابی این شرکت از زحمات کارکنان تولید به خوبی حمایت میشود و با بازاریابی مناسب، محصولات با توجه به درخواست مشتری تولید و به بازار عرضه میشوند.
این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه راهبرد «ما میتوانیم» به خوبی در همۀ بخش های فولادمبارکه معنی شده است، گفت: به عبارت دیگر، فولادمبارکه مانند پلی است که میتواند تمام صنایع کشور را از درۀ رکود نجات دهد. این شرکت میتواند یک پایلوت اقتصادی مناسب برای کشور معرفی شود؛ همچنان که در مقاطع مختلف دیده شده است که این شرکت علیرغم بسیاری از محدودیتها در زمان های مختلف توانسته است خروجی خوبی داشته باشد.
وی افزود: فولادمبارکه به عنوان یک صنعت مادر همیشه باعث افتخار بوده و هست؛ تا جایی که وقتی به تاریخچۀ ساخت و بهره برداری این شرکت مراجعه میکنیم، میبینیم این شرکت به خوبی در زمانهای مختلف از تونل ها و تنگناهای سخت با موفقیت و سربلندی عبور کرده است. به معنی واقعی فولادمبارکه در شرایط فعلی سقراط صنعت کشور است.
او خاطرنشان کرد: این مزیت که فولادمبارکه توانسته است با افزایش کیفیت محصولات خود در بازارهای جهانی حضور موفقی داشته باشد، مانع تزلزل این شرکت در تنگناهای مختلف شده و شرایطی فراهم کرده است که این شرکت در نموداری با شیب مثبت ملایم، همواره برای کشور و سایر ذینفعان خود سودآور باشد.
آقاپور علیشاهی ادامه داد: استراتژی های حساب شدۀ مدیریت و تعصب کارکنان این شرکت به کار خود باعث شده است فولادمبارکه در هر شرایطی در مسیر تعالی باقی بماند.
وی در پاسخ به این سؤال که چگونه میتوان صنایع بزرگ و کوچک کشور را یاری کرد، گفت: از آنجا که یکی از مشکلات اساسی صنایع کشور ما بهره مندی از تسهیلات و حمایتهای مالی بانکهاست، ما نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی تلاش خواهیم کرد درخصوص امور بانکی موردنیاز صنایع، راه را در داخل و خارج از کشور هموار کنیم؛ همچنین سعی میکنیم در بخش خرید و دستیابی به فناوریهای روز دنیا موانع پیش روی صنایع کشور را برطرف کنیم.
کمیسیونهای اتاقهای بازرگانی سراسر کشور از تمام ظرفیت خود برای حمایت صنایع بزرگ و کوچک استفاده خواهند کرد
در همین خصوص، ابوالفضل روغنی رئیس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی ایران در گفت وگو با خبرنگار فولاد گفت: کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی ایران تصمیم دارد با کمیسیونهای اتاقهای بازرگانی سراسر کشور مشارکت و ارتباط دائمی داشته باشد؛ درعین حال بر آن است تا واحدهای ملی و بزرگ و حتی صنایع کوچک را مورد توجه و حمایت بیشتر قرار دهد و از ظرفیتهای موجود در اتاق بازرگانی برای رفع مشکلات این صنایع استفاده کند.
وی با بیان اینکه شرکت فولادمبارکه یک واحد بسیار توانمند و ملی است و سهم شایان توجهی در تولید ناخالص ملی و صنعت کشور دارد، افزود: اینکه فولادمبارکه میتواند در کنار تأمین بازار داخل، بخشی از محصولات خود را نیز به بازارهای اروپایی صادر کند، برای کشور بسیار سودمند و افتخارآمیز است.
رئیس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی ایران یکی دیگر از ویژگی های بارز فولادمبارکه را عمل به مسئولیتهای اجتماعی خود معرفی و اضافه کرد: بدون شک این ویژگی یکی از معیارهایی است که باعث شده فولادمبارکه در سطح جهانی مطرح شود.
ابوالفضل روغنی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: کیفیت قابل رقابت محصولات فولادمبارکه و کامل بودن زنجیرۀ تولید که به قیمت تمام شدۀ رقابتی محصولات و حاشیۀ سود مناسب برای سهامداران و ذینفعان شرکت منجر میشود، از دیگر ویژگیهای بارز این مجموعۀ توانمند صنعتی است. درعین حال اینکه فولادمبارکه بازارهای داخلی را برای عرضۀ محصولات خود در اولویت قرار داده است بسیار ارزشمند و قابل تقدیر است.
وی با تأکید بر اینکه امروزه مصرف فولاد نشانۀ توسعه یافتگی کشورهاست افزود: اینکه فولادمبارکه در اهداف بعدی خود تولید ۲۵میلیون تن فولاد را در نظر گرفته است، هدف ارزشمندی است؛ چراکه صنعت فولاد یک صنعت مادر است و در رشد و توسعۀ کشور نقش مهمی ایفا میکند. از آنجا که در حال حاضر در کشور ما مصرف سرانۀ فولاد حدود ۲۰۰ کیلوگرم است، ضرورت دارد که با حمایت از فولادمبارکه و سایر صنایع مشابه حرکت در مسیر صنعتی شدن را تسریع کنیم.
او ادامه داد: با گذشت ۲۵ سال از فرایند تولید در فولادمبارکه به جرئت میتوان گفت این شرکت به یک کلان شهر بزرگ صنعتی و سند افتخار ملی مبدل شده است؛ ازاین رو همه باید دست در دست یکدیگر فولادمبارکه را به رشد و تعالی بیشتر که درنهایت به توسعۀ ملی منجر میشود، رهنمون شویم.
وی با تأکید بر اینکه فولادمبارکه با دستیابی به دانش روز تولید انواع ورقهای فولادی و کامل کردن زنجیرۀ تولید در خود و همچنین تولید محصولات کیفی مزیتهای زیادی را در صنعت فولاد کشور ایجاد کرده است، اظهار امیدواری کرد: این شرکت همچنان با مدیریت خوب و تلاش کارکنان خلاق خود به موفقیتهای بیشتری دست یابد.
رئیس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی ایران در بخش پایانی سخنان خود اظهار کرد: به خاطر داشته باشیم که با همدلی و حمایت از هم میتوانیم بستر مناسبی برای رشد تولید، ایجاد فرصتهای شغلی بیشتر و توسعۀ روزافزون کشور فراهم کنیم.