سرآشپز
نام غذا: ساندویج تناملت
مواد لازم: تن ماهی ۴۰۰ گرم، پیاز خرد شده ۲ قاشق غذا خوری، گوجه فرنگی ۲ عدد، کرفس خرد شده ۴ قاشق غذا خوری، جعفری خرد شده ۱ قاشق غذا خوری، سس مایونز ۴ قاشق غذا خوری، سرکه سفید ۱ قاشق غذا خوری، نان ساندویج ۴ تکه، پنیر پیتزا به مقدار لازم، پودر پاپریکا به مقدار لازم، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: ابتدا تن ماهی، کرفس، جعفری، سس مایونز، سرکه، نمک و فلفل را با هم خوب مخلوط می کنیم. نان ها را در فر قرار داده و کمی برشته می کنیم. سپس نان ها را در سینی فر چیده و مخلوط تن ماهی را روی آنها می ریزیم. بعد پنیر پیتزا را پاشیده و گوجه فرنگی های حلقه شده را روی آن می چینیم. دوباره پنیر پیتزا ریخته و کمی پودر پاپریکا می پاشیم. سینی فر را به مدت ۳ الی ۵ دقیقه در فر قرار می دهیم تا پنیر ذوب شود. ساندویج ها را در ظرف مورد نظر قرار داده و همراه خیار شور و چیپس سرو می کنیم.
الناز اشراقی